Jacob Holdt - mine venner :

Nils Vest og Britta Lillesøe

Som med så mange venskaber er denne side "still under construction"......
......den vil helt sikkert blive stærkt udvidet i takt med de gode middage og vine Nils og hans søde kone Britta laver :-)

 

To gamle korsfarere - med Nils Vest i kamp mod McDonalds

 

Nils Vest laver i dag en masse fine dokumentarfilm. Disse er omtalt på og kan købes gennem hans website www.vestfilm.dk. Jeg kom først til at kende ham under arbejdet med Solvognen i 1976 og følte mig straks tiltrukket af hans ro og stille humor. Siden blev vi bl.a. gennem vore børn og fælles interesser knyttet stærkere til hinanden. Pga. mit fortravlede liv har jeg svært ved oprigtigt at kalde nogen for rigtige venner, men hos Nils og hans kone, skuespilleren Britta Lillesøe, i deres vidunderlige hjem på Christiania finder jeg altid den ro og tryghed, som jeg føler et godt venskab må indebære. 
I mangel af bedre billeder lige nu, ses Nils og Britta her til en af deres vidunderlige middage. (Energibundtet Britta fortjener en hel hjemmeside for sig!) Jeg vil med tiden finde nogle af mine gamle Solvognsbilleder frem til denne side. 

 

Hyggelig middag hos Nils Vest og Britta på Christiania


Forneden optræder Nils Vest som julemand til Christianias bundmøde år 2002. Mange år tidligere optrådte han i samme udklædning i Solvognens julemandshær.

 

 

 

Tilbage til galleri